Skal vi udvikle din næste App ?

Hos Midtjyskmedia har vi mange års erfaring med App udvikling til alle platforme.

Den teknologiske udvikling går frem med stormskridt. Vi sætter en dyd i at holde os opdateret med den seneste nye udvikling og står klar til at udvikle din næste App.

Vi har gode og dygtige programmører, der står klar til at hjælpe dig igennem hele processen.

En snak omkring App udvikling?

Hvis du står og skal have udviklet en app, kan det være svært at overskue, hvad der skal til.

Kontakt os, og lad os tage en snak, hvor vi får afdækket dine behov.

Vi kigger på dine visioner og dine mål, og lægger en plan for hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Der kan være mange ting der skal på plads, når dine visioner skal føres ud i livet. Vi hjælper dig igennem hele processen, og vil gøre vores bedste for at svare på de spørgsmål du måtte have.

Hvad er en App?

App” er en forkortelse for applikation , og er kort fortalt et program, der kan køre på diverse platforme, “smartphones”, “computere” m.m.

Der findes apps, som er programmerede til at udføre rigtigt mange forskellige funktioner. Om du står og skal have oprettet en app til en webshop, eller hvis du skal have lavet den næste store sociale medieplatform, så bør du overveje en app løsning. Med en god programmeret app, står du stærkt.

Den mobile infrastruktur, gør det nemt og hurtigt at distribuere en app, og du kan nå rigtig mange mennesker over hele verden.

HVORFOR SKAL JEG HAVE EN APP?

Der er rigtig mange gode grunde til at en app løsning er ideel i vores tid. Vi har samlet 5 gode grunde til hvorfor app løsninger virker godt i dag

  1. Med en app er det nemt at give brugeren en personlig oplevelse.

Når dine kunder eller brugere benytter din app, er det nemt at give dem mulighed for at sætte deres eget personlige præg på, hvordan de gerne vil benytte din app. Det er også nemt at samle data ind, omkring hvordan folk bruger din app.

Det er nemt at komme i kontakt med dine brugere.

Når du har din egen app, har du mulighed for at sende notifikationer ud direkte til dine brugere. Det er nemt at give dine kunder den information de skal bruge, direkte på deres mobiler.

Alt efter dit unikke behov, kan man gøre god brug af de funktioner der er i de mobile enheder i dag. Dette kan være brug af kamera, mikrofon m.m.

  1. Dine brugere kan tilgå dit produkt direkte hvor de er.

Med en app er dine brugere ikke bundet af at skulle sidde foran en computer, hvis de skal bruge din hjemmeside.
En god måde at promovere dit brand.
Når du har en app, så bærer kunden dit brand i lommen. Hvis du får udviklet en god app, så kan brugere nemt dele den gode oplevelse med dem de kender.

Start med Android?

Det innovative mobile styresystem “Android”, er en af de mest dominerende på det globale marked. Skal du bruge en app løsning, der skal kunne bruges over hele verden, og på tværs af flere platforme, så er Android den rigtige løsning. Om der er tale om mobil apps til smartphones, eller optimerede web-apps, så kan Midtjyskmedia hjælpe.

Vi er eksperter i App udvikling til alle platforme, og vi ser frem til at udvikle din næste app.

Skal vi tage en snak, omkring dine behov ?